2009-07-20

Nu har några nyheter anlänt till butiken.....Titta gärna in om du har vägen förbi Nora!! :)Söta tygpåsar i samma serie som hissgardinerna, längderna och lampkjolarna som finns längre ner på sidan!

Fräscha frottébadlakan i sommarfärger, stora och härliga....finns även handdukar i marina färger.Fina ripsmattor i vitt/gråblått...är vändbara så man behöver inte tvätta så ofta, bra va?? :)

5 kommentarer:

 1. Tack för att vi fick komma till din mysiga butik idag. Det fanns mycket att titta på och köpa. Vi fyra tjejer som tog lite kort hos dig...
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Vad kul att ni gillade butiken!! Och hoppas att ni hade en trevlig dag för övrigt i Nora! Ska kika in hos dig nu, vi hörs! Ha det bra, kram Linda

  SvaraRadera
 3. Hejsan...
  Vilken fin blogg Du har... och inte visste jag att Nora har en sådan pärla till Butik. Är i Nora några ggr i månaden för att träna vovve. Kommer stanna och kika in i Din butik nästa gång.

  Må gott

  MVH

  Britt

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Va kul att hitta till din blogg. Jag var inne i din butik för en vecka sen ungefär och köpte den fina vita gardinen med monogram (den i kappmetervara). Den har dock inte kommit upp ännu eftersom jag ska måla om i köket innan den sätts upp.
  Kommer kika in lite då och då! :)

  SvaraRadera
 5. Åh din butik verkar så charmig hoppas jag får chansen att komma dit någon gång. Kram Petra

  SvaraRadera