2009-02-07


Några köksbilder...ännu en katt, vid namn Gustav, lika stor, mullig och matglad som den riktige Garfield!! Haha....Om ni inte har receptboken "A piece of cake" med Leila så rekommenderar jag den varmt, såå otroligt mkt ögongodis för inte tala om hur gott det är i verkligheten....här finns något för alla smaker. Fick den fina boken i julklapp av min kära syster i Göteborg!!
Den gamla plåtbrickan har jag faktiskt fyndat på auktion för 25 kr!!! Den är nog en av mina favvogrejer i mitt blå kök!!
Skönt med helg, trots jobb i butiken idag....lite fart på stan var det allt men många är bara ute och spanar efter lite inspiration och nya idéer, tyvärr inte så mkt shopping. Men det är ju inte helt oväntat under dessa månader när de flesta verkar gå i ide!!
Doch så säljs en hel del tyg och lampor just nu, och gardinsömnaden har rullat på. För visst är det trevligt med lite nytt och fint där hemma i fönstret i väntan på våren??
Inom några veckor väntas nyheter till butiken....ååå vad man längtar!!! Lovar att meddela så snart jag packat upp!!!
Nu är det dags för sockerkaksbak....det ska sitta fint med lite fika och nya numret av norska inredningstidningen "Vakre Hem"......den får ni inte missa......:)

2 kommentarer:

  1. Hej Linda! Du har skyltat jättefint med mina änglar.... Jag blir jätteglad, TACK snälla du. Stor kram /Malin ^^,

    SvaraRadera
  2. Tack snälla du!! Många har stannat till o tittat på änglarna idag och frågat lite...så jag hoppas att det ger utdelning till dig snart!!! :)

    SvaraRadera