2009-02-10

Så blev det vinter här i staden igen då.....20 cm snö kom det i helgen, visst det är jättevackert, men burr va kallt det är!! Jag som ska iväg i morgon och köpa in nya vårlökar o annat vårpynt!! Känns ju lite avlägset nu måste jag medge.....men men, man måste ju hjälpa våren på traven liksom, eller hur?? :)
I två dagar har jag varit på städhumör i butiken (tyvärr inte hemma..), så nu är det tomt på dammråttor för ett tag. Ny skyltning har det oxå blivit, men förhoppningsvis börjar det komma in nyheter till butiken i nästa vecka så då blir det mkt jobb med att packa upp och pynta, det är verkligen bland det roligaste som finns!! O man har ju alltid glömt bort några saker som man beställt så det blir lite julafton iband när man packar upp och upptäcker vilken fin grej man har fått, alltid lika kul.
Jaha, nu är det dags för lite tv-tittande innan kvällen är slut och såklart, lite obligatoriskt kattgosande...det tar lite tid med 5 katter i huset!! 3 st är mina egna, men 2 st är inneboende då jag ställt upp som jourhem åt de stackars hemlösa liven. Du som har möjlighet att ta hand om en katt eller två som jourhem, ta kontakt med Örebro katthem, www.orebrokatthem.com, de blir mer än glada för alla som kan ställa upp, tänk alla stackars missar som fortfarande sitter utomhus nu och fryser.....Nu blir det soffan med alla katterna, så inte behöver man en filt då inte..:) Tjing.

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Hej Linda!!
    Du har fått en "Award" av mig!
    Vänligen Malin (Ebbas änglar)

    SvaraRadera