2009-11-30

Lite ljus i mörkret...
Tänkte försöka visa de fina vita kransarna med belysning som just nu finns hos Almas Rum. Har hängt dem på min balkongdörr uppe i hallen, där det inte ens finns el, så skarvkablarna till kransarna är flera kan jag ju säga....jättesnyggt med alla dosor på vägen fram till dörren...NOT!! Tur man har mattor att dölja dem med :))
Men som ni andra nog vet så är det ju omöjligt att förmedla mys-känslan när man fotar på kvällen, o utan blixt, för den vill man ju inte ha på, då blir det ju inget mys!! Grr...nån som har nåt bra tips hur man ska lyckas?? Måste man ha en super-duper-kamera för att "få till det"??

Inte de fräschaste dörrarna tyvärr, men ni vet, jag väntar ju på den där (snygga, trevliga) SNICKARN fortfarande, som ska komma o knacka på min dörr en dag o säga "hej, behöver du hjälp?....typ!! Haha....Får väl önska mig en i julklapp.....tror ni tomten har nån på lager?? :))
Att låta tillverka nya passande fina pardörrar är ju inte gratis, hugaligen!! Kanske tomten har sisådär en 22 000 att skänka mig?? Nää, det blir till att tejpa för alla springor för sjätte året, när det blir som kallast....:( Det kan jag lova är SKITFULT!!!!Men visst är det liite fint? Om man inte tittar för nära på dörrarna.....:)**************************************************


En liten bild på vilka trevliga kort man kan göra med lite fina pappersark och vintagebilder...Klicka in på http://www.stampelfabriken.e-butiken.se, där finns fler fina ark & stämplar mm.

Lycka till med pysslandet!

Natti Natti.....

7 kommentarer:

 1. Och jag tycker att just gamla, slitna,pardörrar är bland det finaste som finns!
  Tack för titten i din blogg, väldigt mycket fin inspiration!
  /Marie

  SvaraRadera
 2. Bra bilder utan blixt,systemkamera lång slutartid eller högre känslighet,stativ så det inte blir oskärpa.Mvh Per D

  SvaraRadera
 3. Haha, tack Per för tips...funkar m a o inte med min 1300:-kamera....Stativ!! Herregud, sånt tålamod har jag nog inte!! :)) Du får komma in o visa hur en riktig kamera ser ut!! :)
  Linda

  SvaraRadera
 4. Det SKA ju vara slitet. Jag söker efter gamla pardörrar med ljus och lykta, så langa hit dem annars! ;)

  Jag undrar för övrgt om du kan hjäpa mig med vad det är för fabrikat på kokboksstället jag köpte hos er? Jah har slitit bort lappen och hittr den ej.

  Jag MÅSTE komma tillbaka och köpa brödburken i porslin som jag såg hos er. Den skulle passa perfekt i nischen under köksskåpen runt mitt fönster.

  SvaraRadera
 5. Hej Tove!
  Tack, jovisst är det fint med slitet..men mina dörrar är VÄLDIGT risiga!! :)
  Kokboksstället kommer från Interiörhuset!!
  Välkommen in, brödburken finns kvar än så länge...
  /Linda

  SvaraRadera
 6. Hi Alma!
  Love the doors pictures,the light is relaxing and it warms the atmosphere;it's very dark in my house because of the horrible weather(rainy and windy,booohhh!).I hope we'll get snow for Xmas.
  Have a nice evening!

  SvaraRadera
 7. Kära Kusin!
  Här är i Belgien är det inte mycket jul. Vi har en liten dalehäst som julpynt i det ybrtdesignade hemmet jag bor i! Hjälp, vad är det för julpynt!? Din blogg får mig att komma lite i julstämning. Tack snälla! Önskar att jag kunde hjälpa dig med allt under juletiderna! Många kramar, lillkusinen!

  SvaraRadera