2010-01-08

Jaha, då va det fredag, sköönt!! Men det är ju så förb... kallt!!! Jag håller ju på att frysa ihjäl, på riktigt!! Att bo i ett gammalt trähus när kylan biter sig fast är inte så skönt...i onsdags hade vi -28 grader ute och på morgonen var det hela 13 grader inne!!! På med ugnen typ hela dan (mmm jättebilligt...not), annars inte mkt att göra när elementen är kokheta men det drar från fönster o dörrar....Blir många värmeljus på kvällarna ska ni veta!!


Nu vill jag ha vår o värme!!! Nån som har ett rum att hyra ut på sydligare breddgrader?? :)************************************************


Hur som helst så tänkte jag passa på att sälja denna trebenta lampa i mörkbrunt trä och linnefärgad skärm. Den är helt oanvänd den som jag säljer, ligger kvar i kartong, den här på bilden är exakt likadan. Kan bli ca 170 cm hög, pris 1000:-. Bara att ringa eller mejla!******************************************************

Det enda positiva med denna kyla är att det är otroligt vackert ute, här är några fina vinterbilder som dottern Erika har tagit med sin nya systemkamera. Den damen är väldigt duktig på att fotografera, kanske vi kan få fler smakprov framöver......:)

Trevlig helg på er alla!!

1 kommentar:

  1. Oj,tur att man inte har så kallt inomhus. Usch och fy!

    Va synd att jag inte bor närmare, jag tänkte just skriva att en sån där lampa vill jag ha (egentligen i vitt men det är ju inte så noga)! De är ju skitsnygga! :)

    SvaraRadera