2010-03-26

Nyheter Nyheter Nyheter.....nu har det droppat in flera pallar med nyheter i veckan...bl a den här snygga rottingkistan i New England stil. Den är väldigt stabil & rejäl så den skulle funka bra som soffbord t ex.... Även i år har vi fått tag på en trädgårdsgroda...riktigt snygg är han...:))


I ett av de andra skyltfönstren blev det vårtema med rosa/rosigt & grönt...Härligt med pastelliga färger....


Barntema i ett annat fönster. Nu har vi fått hem fler av de charmiga mjukisdjuren på hjul med snöre. Katten är tillbaka efter förra omgångens succe, de nya är den glada snigeln med sitt löv och hästen med morot i änden av snöret. Så passande "tillbehör" till varje djur....:))
Trähjulen går enkelt att ta loss så att det bara blir ett mjukisdjur.

Övriga nyheter, nyss uppackade...mycket vitt!!!

Visar här lite av de påskgrejer vi har, inte alls mycket, men det som finns är riktigt söta hönor, tuppar, fågelbon, ägg & annat smått o gott. Påsken är ju ingen stor pynt-tid....men litegrann vill man väl ha?? Fast jag som är galen i tuppar har ju mina framme året om!! :)) Fast det är ju inga färgglada figurer då....:)


Jaha, det var lite av veckans nyheter, tyvär har jag inte hunnit med så mycket mer pga MASSOR med syjobb!! Det är sååå himla kul att det rullar på nu. Och snart kommer fler snygga färdiga gardiner in på lager, vi försöker fota och hänga upp i butiken så fort vi hinner. Håll utkik!!

Skön helg till er alla!

/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar