2010-04-08

Vårtecken....

Gokväll där ute i stugorna!!! Hoppas allt är bra med er....Har ni sett några riktiga vårtecken senaste dagarna?? Det går ju så otroligt fort när graderna hamnar på plus-sidan.....snöfläcken som låg där på morgonen är borta när man kommer hem på kvällen.....Me like!!! :)
I dag när jag var på en snabbvisit till Örebro såg jag massa tussilago efter vägkanten, tyvärr var det ju motorväg så jag kunde inte stanna o plocka!! Hihi....
Men ett annat vårtecken är alla snygga vårskor, och jag kunde inte låta bli att införskaffa ytterligare ett par träskor från Calou!! Denna gång blev det matta beiga med vitt band!!! Mums!! Och grejen är ju att de verkligen ÄR jättesköna att gå i!! Rekommenderas!!
I Nora köper du dina Calou-skor hos bästa Maries Skor, hon har flera färger och även MKT andra snygga skor!

i min trädgård börjar alla gamla växter ploppa upp, bl a de här fina krokusarna. Konstigt, inte har de växt där förut?? Hmm...eller?? Man kanske börjar bli lite senil....haha.


och den här bilden nedan ska föreställa mina vitsippor som är på G....de växer på ett ställe bara, i en liten grupp liksom. Fint det!
Och på butiksfronten har det kommit lite nytt idag med, dock så hann jag bara fota den här klockan. Inte så snyggt att fota grejena i kartong va.....hoppas hinna få fram grejerna i morgon!Och i morgon är det ju freeedag igen!!! Skönt & mysigt!! Då ska man fika o ha det trevligt...hoppas ni får en bra helg med soool!!! :)


Linda

3 kommentarer:

 1. Oj,jag spanade in den snygga klockan på en gång.
  Jag måste bara fråga vad den kostar och vad det är för mått på den,blev intresserad för jag letar efter snygga klockor!
  Tack på förhand.

  SvaraRadera
 2. Hallå där!!
  Träskorna är heeeeelt ljuvliga =D
  Har förhandsbeställt ett par beig/vit-prickiga!!! Ja, du vet ju - jag & prickigt!!!

  Hoppas Du får en skön helg. Tror att solen skulle 'hälsa på' oss!!!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Hej Tanja!
  Ja klockan är verkligen jättefin! Den är ca 30 cm i diameter och kostar 325:-!
  /Linda

  SvaraRadera