2010-06-23

Äntligen.....

...ett nytt inlägg!!! Nu var det ett tag sen, men tiden räcker inte riktigt till med jobbande, torprenovering och så vill man ju vara ute lääänge nu på kvällarna när det är ljust & varmt!!!


Dessutom har det idag trillat in en hel del nyheter i Almas Rum...hann skylta om ett skyltfönster och fota en del av det nya.


Vi har även fått in (igen) den snygga serien Notre Dame i gardinlängder, stolfodral, kökshanddukar och små mjölsäckar...Hissgardinerna har vi sedan tidigare i måtten 100, 120 och 140 cm.O äntligen har vi fått hem ett fåtal av den här snyggingen, hissgardin med poststämpeltryck. Skynda dig om du vill ha en, fler kommer tidigast i höst!!I ett av skyltfönstren blev temat rosa/pastell, med helt färska plåtburkar och superfina hattaskar.

Nytt mumsigt överkast i fina rosa/pastellfärger, finns i både dubbel och enkel storlek.Några av plåtburkarna finns även i en härlig blå/turkos färg!!


Och till sist, men inte minst....söta små lykt-hus i vitt och återigen har vi fått in fågelburarna som finns i tre olika storlekar....Välkomna in o kika!!!

3 kommentarer:

 1. Men ojojoj vad mycket 'mumsigt'!!! Måste hinna in nån dag, lite påställt just nu =)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad mycket fint ni har. Var hos er i somras och tar oss säkert en tur i sommar igen.
  Har ni kvar något av rostyget? Jag köpte en bit i somras och skulle behöva mer.
  Trevlig midsommar!
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Halloj Linda!

  Herregud så mycket fint du får hem. Det blir en tur till dig framöver.

  Ha nu en trevlig midsommar

  Kramiz Carina

  SvaraRadera