2010-11-02

Måste bara göra ett inlägg om en fruktansvärd händelse jag fick höra om igår, jag kan liksom inte släppa detta eller sluta tänka på den stackars katten som blivit utsatt, stor djurvän som man är!!

Borde vara skottpengar på den sjuka jä--l som gjort detta!!!

Ur Metrobloggen:

"Vem skadade Marilyn?
Treåriga katten Marilyn ligger nu på Strömsholms Djursjukhus med svåra skador efter att ha utsatts för en kattplågare i Ställdalen (Mellan Kopparberg och Grängesberg) där hon bor! Någon har med ett skalpelliknande föremål skurit sönder henne i underlivet och formligen flått hela svansen! På något sätt lyckades den medtagna stackars katten släpa sig hem, och veterinärerna på Djursjukhuset kämpar nu för att försöka rädda henne... Knäpp tassarna och be en bön för Marilyn!
Det är ofattbart att någon lyckats med detta djurplågeri utan att det setts eller hörts? Som Marilyn måste ha skrikit? Det finns en grym sjuk människa därute som gjort detta - någon som borde visa spår, kanske av att ha blivit biten eller riven? Eller finnas platser i Ställdalen med blodspår och andra märken?
Tårarna rinner på nosen - det finns inte ord för hur hemskt detta är... Men tillsammans kunde kattvänner och människor med goda hjärtan stoppa kattplågaren som härjade i Lerum - det borde gå att hjälpas åt också att skydda och rädda Ställdalens katter från denna marodör! Marilyns matte polisanmäler nu överfallet.
Kattägare och kattvänner i Ställdalen, hjälp oss hålla ögonen öppna och se till att få denna kattplågare fast! Vänd er till polisen med tips eller ledtrådar!"

3 kommentarer:

 1. Läser och gapar... Ställdalen... där gick jag i mellanstadiet
  ve och fasa för människor som gör sånt här och går LÖSA i samhället...
  Skulle de mot förmodan åka fast eller förlåt, skulle någon veta vem det är blir ett straff sällan något straff. Ändå är det ju bland det hemskaste en MÄNNISKA kan göra - att skada någon som är försvarslös, vare sig det är en människa eller ett djur.
  STACKARS KATT och måtte alla kattägare i STÄLLDALEN nu hålla sina skyddslingar inne.
  FYYYYYYYYY fan va illa jag mår av att läsa detta.

  SvaraRadera
 2. nice! it reminds me of my school days

  SvaraRadera
 3. Kikat in i din blogg..och NU suttit och läst om den misshandlade katten!!! INTE KLOKT..HUR är dessa människor funtade, som kan göra nåt så fruktansvärt.....Hoppas att katten klarar sig och får kärlek och läkedom...
  Kram!!!

  SvaraRadera