2010-12-19


Hohoho......


nu har jag vaknat till liv igen!!! :))

Inte varje dag det blir inlägg här på bloggen.....men ibland har man bloggtorka....


Egentligen borde jag ligga i ide just nu eftersomjag är en vinterhatare och har lite svårt att överleva en riktig vinter...haha. Jag är en riktig fryskott, hatar att skotta snö och vill INTE gå ut!! Går bara ut om jag verkligen MÅSTE.....


Passade i a f på att ta en snabb bild när jag var ute och skottade för ett tag sen....

För en tid sen beställde jag två blomlådor på ett snickeri, efter egen ritning, tog med gammalt spillvirke från renoveringen, och det blev sååå fint!! Man ser inte så bra på den här bilden, men jag ska fixa en närmare bild.


Granris med ljusslinga på vintern och fina blommor på sommaren...Lägg till 50 cm snö så kan ni föreställa er hur det ser ut nu!! :((
Blomlådorna klara för målning.....kan säga att jag betalade inte ens 200:- för dessa!! I like....

För ett tag sen var jag & mamma på besök i kära Göteborg.....blev ett Lisebergsbesök som alltid, men det går inte att fota när det är mörkt...blir inge bra. Synd det, för det är superfint där i juletid.


Hittade dock en trevlig blomaffär som hade gjort så mysigt utanför....Snart är det juuul, det är myyys det! Har ni fixat klart alla klappar?? Jag är nästan klar...tror jag....blir inslagningskväll i morgon kanske....med lite god glögg & peppisar.

Med lite tur blev jag ledig från jobbet på julafton, puh....skönt att slippa börja jobba kl 22 på julafton!! Annars är det ett toppenjobb, drömmen att få lön, dessutom en bra sån.....Bara känslan av att veta ATT man får lön. Det kan man inte räkna med när man driver butik, i lilla Nora. Att dessutom jobba 7 dagar/vecka i december är inte lockande....är så nöjd med mitt beslut och nya liv.


Fikadags efter bakning.....minns faktiskt inte när jag tog den här bilden, haha....men det var nog ett litet tag sen...


Ska visa mina fina glöggmuggar jag fick av min kära mamma nyligen,jag har ju äntligen hittat en glögg som jag gillar!! Då behövdes ju glöggmuggar....:)) Men det får bli en annan dag....


Nu är det bedtime....hörs snart igen!!

5 kommentarer:

 1. Halloj Linda !

  Men herregud så mysigt du har. Vet du.....jag är oxå en vinterhatare :) ja, jag längtar redan till sommaren.

  Dina blomlådor är superfina och passar helt klart hemma hos dig.

  Kul arr du gillar ditt jobb med riktig lön och semester det är du värd Linda efter allt jädra skit.

  Ha nu en riktig GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR

  Varm kram / Carina

  SvaraRadera
 2. Jättefina bilder!
  Blomlådorna var läckra, blir kanon till sommaren.

  Skönt när man fattar beslut om sitt liv som man blir nöjd med:)))))

  Måste erkänna att jag ÄLSKAR vinter o snö;)

  God jul!

  Kram C

  SvaraRadera
 3. Letade inredningsbutiker i Örebrotrakten och hamnade här.....ser att din butik är nerlagd, synd! .....man kan inte hjälpa att jag bara måste skriva en kort liten rad. Mina föräldrar hyrde en stuga i Älvhyttan, utmed Älvlången i många år....så ordet Älvhyttan klingar av goda sommarminnen.
  Vackra blomsterlådor!
  /Lotta

  SvaraRadera
 4. Vill bara önska en trevlig helg!

  SvaraRadera