2009-08-10

Godafton alla bloggläsare......

Vill bara meddela att jag INTE gått i ide.....bara varit slarvig med att blogga, men nu ska jag skärpa till mig, nu börjar det röra på sig på varufronten i Almas Rum, nya varor har börjat droppa in......:)

För er som inte hunnit till Nora i sommar hoppas jag att ni tittar hit under Nora-marken, sista helgen i augusti, då kan jag lova är det fart i varje hörn i lilla Nora!! :)

O full fart har det varit i Almas Rum i sommar, puh...men ack sååå roligt, speciellt ni som hittat till bloggen och nu tittat in o hejat i butiken!!

Så sömnaden har dragit ut lite på tiden, inte kunde man tro att kundera skulle strömma till så som de gjort.......Men det är bara att köra på nu när det är liite lugnare.

Så kom ihåg ni som vill ha nya höstgardiner att beställa snart.....och du kan lämna in eget tyg till mig för sömnad....(Ps.nya tyger är på väg in...)


rostyget åter i lager, nu i två olika varianter.....

vitt & beige i blandning.....

2 kommentarer:

 1. Hej Linda!
  Förra fredagen var jag och en kompis i Nora igen. Då köpte jag en bit tyg till kuddar av rostyget med de större rosorna. Ska visa kuddarna när de är klara. Min kompis handlade en hel del, röd och vit randiga stolskjolar och tyg till hissgardin och vita fina kuddar.
  Ha det bra!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Hej,

  Vad kul att ni hittade lite smått&gott!!
  Rostyget är såå himla fint....kommer även med vinröda rosor i höst!! :)
  Ha det bra!
  Linda

  SvaraRadera