2009-11-07

Hej på er....nu var det nästan en vecka sen jag uppdaterade här med bilder....men det har varit full rulle i Almas Rum även denna vecka, och även på sömnadsfronten....:)) Har insett att en större butik betyder att jag inte hinner med att sy på samma sätt som tidigare....men det är bara att ösa på när man väl har en stund, sån tur att jag har hjälp på dagarna!! Men det är verkligen kanonkul nu när man ser & hör hur glada kunderna blir av att komma in i butiken!!
Idag har det varit nästan trångt i butiken, t o m kö!! Puh, brukar ju inte vara problem att jobba själv på lördagar men idag var det nästan så jag fick kalla på förstärkning, haha.....


Här kommer lite nytt från "köksavdelningen"...fina vispbunkar, och förvaringsburkar till disk/tvättmedel (skopa hör till tvättmedelsburken)




små "muffinsar" i porslin i söta pastellfärger...och tesilar med olika dekorationer, perfekt present till den som gillar te!!



väggförvaring för tidningar.......o så lite hjärtan.....

Ny gardinkappa på metervara, tunn & söt med broderade hjärtan, dock så är det inte jättemycket kvar i skrivande stund, populär tydligen!! :) Just denna serie med broderat hjärta (vitt på vitt) finns även som hissgardin, knytlängder, kuddfodral och dukar.


...och till jul passar det väl fint med röda hjärtat?? Med rött broderi finns just nu kuddfodral, stolsfodral och dukar. Vi har smygit igång redan och plockat fram av detta och faktiskt har det gått en hel del under veckan....många verkar vara ute i tid i år!! :)
PS. kom ihåg att beställa dina julgardiner nu!!

även lite tygpåsar, runda kuddar, och knytlängder med monogram i rött har vi fått hem...


lite annat smått & gott....finns även skylt " VÄLKOMMEN" i detta utförande, ca 25x15 cm.


i barnavdelningen har det nu kommit hem tuffa påslakan till barn, med tok-roliga figurer. Kuddarna finns med 4 olika motiv, och tillhörande badlakan finns oxå. Visst blir man glad när man ser denna "krokofant" eller vad det nu är...haha.....



Jaha, det var allt jag hade idag......återkommer snart med info om julpyntet som många redan frågat efter!! Visst är det mysigt med jul?? I like....


Bordet i förra inlägget har nu flyttat till klädbutiken Bakkom Trend i Nora, så det kändes ju bra.....!!

Nu blir det film & fiskgratäng, och imorgon står Ikea på programet....sköna Söndag!!


Kram på er!!

1 kommentar:

  1. Så mycket fina saker du har i din butik.
    Ha en trevlig helg!
    Anna-Karin
    hemochting

    SvaraRadera