2009-09-02Nu har det kommit in lite nya korgar till Almas Rum, i grå/beige ton, finns i tre storlekar. Perfekt att ställa en blomma i eller att mössor o vantar i...eller som annan förvaring.

För er som undrar kan jag meddela att butiken kommer att ha öppet t o m tisdag 29 september, därefter stänger jag för renovering i några veckor. Det kommer även att bli en handikappanpassad entré med ramp. Barnhörnan kommer att finnas kvar, vi utlovar även en "gubbhörna", så att gubbarna slipper stå o bli uttråkade under butiksbesöket, för det har man ju sett alltför många ggr, eller hur?? Haha...

Lite ny färg o lite piffande behövs oxå.....Återkommer längre fram med besked om när öppningen närmar sig. Oj vad mycket fina grejer det kommer in, lagom till öppningen....det måste ni komma o kolla på!!
Jag kommer att ta emot sömnadsbeställningar även när det är stängt, bara att slå en signal. Eller knacka på, för jag kommer nog vara i renoveringsröran varje dag!! :) Tänk på att beställa dina julgardiner i god tid....brukar ju bli så att de flesta kommer samma vecka....haha.....Vi är redo!!
Dags att börja jobba på nästa gardinbeställning nu....
Ha en bra dag.....
Linda

2 kommentarer:

 1. Hej Linda,
  Hoppas du haft en bra sommar med massor av turister och härliga möten!! =)
  Lycka till med renoveringen. =)

  SvaraRadera
 2. Halloj Linda!

  Gud så spännande med renoveringen..... kommer att bli så bra. Hörru, vilken gottisvagn den missade jag... suck. Du har ett mail från mig... pling.

  Ha det gott så hörs vi.

  Kramiz Carina

  SvaraRadera