2009-09-12

Visst är det fint med såna här mjölsäckar av gammalt kraftigt linnetyg?? Som dekoration bara, eller förvaring av plastpåsar, toa-rullar, garnnystan....eller kanske julklappar :))

Dessa går att beställa via bloggen just nu, förhoppningsvis kommer de att finnas i Almas Rum under hösten till försäljning. Storlek ca 30*60 cm. Jag skickar gärna med post, det vet ni va? :)


*******************


Nya knytlängder i en nougatfärgad ton med monogram och små små korsstygn. Dessa finns även i en mjuk vit färg....Populärast just nu är den mörkare varianten, lite höstmysig färg.....några finns kvar i skrivande stund. 220 cm långa, 85 cm breda!


********************

I monogramserien finns även kappan på metervara. Jättesöt!!

********************

Nyinkomna glasburkar med vackert frostad dekor....fyll med karameller, skorpor, nötter, råsocker, bomullstussar..... eller vad som helst...:))********************

Fina roskrukor med fötter....finns i flera storlekar. Även brickbord i samma ros-serie!

2 kommentarer:

  1. Vilken helt underbart vacker gardin, nyfiken på hur den ljusa ser ut och naturligtvis prislappen. Kram Therese

    SvaraRadera
  2. Hej Therese!
    Längderna i den ljusa tonen har jag ingen bild på tyvär, men kudden i den ljusa färgen finns i ett inlägg 090905, där ser du ungefär hur den ser ut.Priset för två längder är 900:-, inslag av linne i gardinen, därav ett lite högre pris!!
    Linda

    SvaraRadera