2009-09-06

Sköna Söndag....
Varför kan det inte vara söndag lite oftare...så man kan va ledig o slappa, göra nyttiga eller roliga saker...eller bara ingenting.
I dag blev det en shoppingtur till Marieberg köpcentrum med dottern Erika som skulle förnya höstgarderoben.....Mycket fina höstkläder finns det nu, men det tar ju emot lite att köpa vinterkläder när det är 18 grader & sol ute.....För att inte tala om skor...inget mellanting finns, bara sommarsandaler på rea eller bruna o svarta vinterskor...MEN - jag lyckades hitta något lagom, ett par...VITA....skor, ovanligt att jag valde den färgen va?? Hihi...men de var toppensköna!!
Och på Indiska hittar man ju alltid nåt, som nu, de här jättesöta kopparna med tillhörande skålar....Måste jag sätta upp på önskelistan.......:))

Lite loppisfynd hann jag med att måla oxå ute i solen.....
Ni vet, jag skrev tidigare om den vita torkvindan?? Nu är den uppe, jag hittade nämligen en sån kanon-grej på bygghandeln som man bara skruvar ner i gräset...istället för att gräva, gjuta o krångla....perfekt!!! Rekommenderas! :)
Usch, nu fick jag med min gamla fallfärdiga bod....men som sagt....jag väntar ju fortfarande på den där snygge snickaren som ska komma.....nån som sett till han?? ;)) Hoppas den inte rasar ihop innan bara.....I´m waiting....haha.
Nä, dags för lite toast...kanske det blir en bit nougatkaka till efterrätt...Sen blir det till att kolla "Ensam mamma söker"

1 kommentar:

  1. Oj vad söta muggar! Va oxå en sväng på M.berg igår, dock bara en snabbis, så jag missa de fina muggarna. Måste dit igen snart, såg MYCKET fint som jag vill ha!!
    Ha det gott/ kram Malin ^^,

    SvaraRadera